|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
MC2 |
Autor |
Wiadomość |
Waldek.K
Waldek.K.

|
Wysłany: Nie 27 Mar, 2011 15:18 MC2
|
|
|
Serdecznie zapraszamy na spotkanie z Krzysztofem Skok - poszukiwaczem przygód, który tym razem opowie o swojej rowerowej wyprawie do Ziemi Świętej.
Termin - najbliższy piątek tj. 01.04.2011 r.
Miejsce - Miejski Dom Kultury
Godzina - 18:00
Nie pierwszy raz organizujemy spotkanie z Krzysztofem, więc możemy zapewnić, że to, o czym będzie opwiadał, będzie niezmiernie interesujące ZAPRASZAMY!
Uploaded with ImageShack.us |
_________________ „ty mnie pomożesz, ja tobie pomogę: cóż złego może nas dwóch spotkać?” |
Ostatnio zmieniony przez Waldek.K Nie 27 Mar, 2011 15:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Waldek.K
Waldek.K.

|
Wysłany: Sob 02 Kwi, 2011 18:03
|
|
|
_________________ „ty mnie pomożesz, ja tobie pomogę: cóż złego może nas dwóch spotkać?” |
|
|
|
 |
Waldek.K
Waldek.K.

|
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2011 13:09
|
|
|
W niedzielę, 17 kwietnia, w Muzeum Zamkowym w Malborku, wystąpi japońska pianistka, Masako Tomita.
Koncert zacznie się o godz. 15:00 w Sali Koncertowej Zamku Średniego, a wejściówką będzie naklejka Muzeum Zamkowego, którą znajdziecie w Gazecie Malborskiej, w wydaniu z 13 kwietnia.
Organizatorzy - Malborskie Centrum Kwadrat oraz Muzeum Zamkowe w Malborku.
więcej na stronie MC2
Masako pozdrawia mieszlańców Malborka
|
|
|
 |
Waldek.K
Waldek.K.

|
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2011 08:37
|
|
|
Stowarzyszenie Malborskie Centrum Kwadrat (MC2) poszukuje wolontariuszy, którzy czują w sobie pasję dziennikarską i chcą spróbować swoich sił jako reporterzy TV. Jeśli jesteś zainteresowany/a, czujesz się na siłach i wiesz, że znajdziesz na realizację tej pasji 3-4 godziny w tygodniu, to ten projekt jest dla Ciebie! Zapraszamy!
Więcej informacji na stronie MC2 |
|
|
|
 |
Waldek.K
Waldek.K.

|
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2011 20:05
|
|
|
|
|
|
 |
argus

|
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2011 20:41
|
|
|
Cóż, nie wiele jeszcze wiemy o tej gwiazdeczce, ale może wkrótce ...
Masako Tomita |
|
|
|
 |
superfan

|
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2011 19:04
|
|
|
Koncert był bardzo udany. Przynajmniej z 50 osób było zgromadzonych na sali, wśród nich nie mogło zabraknąć organizatora Grzegorza Dymona oraz osoby z zamku przedstawiającej w skrócie kalendarz imprez związanych z zamkiem.
DSCN0449.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 8937 raz(y) 77,84 KB |
|
_________________ airfoto.pl
lotnictwo.net.pl |
|
|
|
 |
Linka
Mistrz Bride of Francula

Pomogła: 8 razy
|
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2011 20:07
|
|
|
Była to kierownik działu promocji - pani Małgorzata Quinkenstein |
_________________ ............................................. |
|
|
|
 |
DiMateo
|
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2011 20:07
|
|
|
tak na oko to >150osób przyszło (~10krzeseł w rzędzie). "Fajnie" było :)
Kwi... Kłi.. Qui.. ? Wow, nazwisko prawie jak z Allo' Allo'.. |
Ostatnio zmieniony przez DiMateo Nie 17 Kwi, 2011 20:08, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Linka
Mistrz Bride of Francula

Pomogła: 8 razy
|
Wysłany: Nie 17 Kwi, 2011 20:10
|
|
|
Bardzo ładne nazwisko po mężu, panu Lotharze Stąd to egzotyczne brzmienie
Sam koncert sympatyczny. Pani Tomito grała Bacha i Schumanna. Sporo osób przyszło, żeby go wysłuchać, no i zapowiada się więcej tego typu imprez w sezonie (na zakończenie ponoć jazz). Trza będzie chodzić |
_________________ ............................................. |
Ostatnio zmieniony przez Linka Nie 17 Kwi, 2011 20:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |