|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Stary Malbork - Wirtualne Muzeum Malborka |
Autor |
Wiadomość |
konto_usunięte [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 17:29 Stary Malbork - Wirtualne Muzeum Malborka
|
|
|
Stary Malbork - Wirtualne Muzeum Malborka
Witamy bardzo serdecznie
W dniu dzisiejszym uruchamiamy stronę:
Stary Malbork - Wirtualne Muzeum Malborka, która jest dostępna w sieci pod następującymi adresami:
www.starymalbork.pl i www.stary.malbork.pl
Strona poświęcona jest historii Malborka. Chcemy wam pokazać miasto, którego już nie ma, miasto,
które znikało w wyniku zmian urbanistycznych, renowacji, a także w pożarach, powodziach, zawierusze wojen,
miasto, które zostało zniszczone przez polityczne decyzje zarówno przed wojną jak i po 1945 roku.
Projekt jest bardzo młody ma zaledwie 2 tygodnie od pomysłu o stworzeniu strony do dnia dzisiejszego ale chcemy byście obejrzeli go już dzisiaj pomimo, że ciągle nad nim pracujemy i wzbogacamy go o nowe materiały.
Jeżeli chcesz nam pomóc - napisz do nas admin@starymalbork.pl
Zapraszamy! |
Ostatnio zmieniony przez konto_usunięte Sro 25 Mar, 2009 18:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Mr.Kłosik [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 17:37
|
|
|
Kto szuka informacji o przedwojennym Malborku tu znajdzie; świetna strona |
|
|
|
 |
mariquita [Usunięty]
|
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 17:38
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 18:15
|
|
|
Przynajmniej do końca kwietnia aktualizacje projektu będą przeprowadzane bez opisywania ich na stronie Stary Malbork, potem będą umieszczane w zakładce lista zmian, tak by każdy mógł się zapoznać ze zmianami. |
|
|
|
 |
Anrep

|
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 20:28
|
|
|
Witam!
Na stronę "wlazłem" przypadkiem z azazisowego linka.Noooo!
Wprawdzie po Forum widać, że Malbork to nie jakaś dziura, ale jestem pod wrażeniem. Dużo detalu i starych kartek czyli to co lubię.
Kolei jeszcze mało, ale kartka z parowozem i zamkiem jest super (tylko nie wiem czy to na pewno wąski tor, bo lokomotywa przypomina mi normalnotorowy pruski tendrzak T3).
Pozdrawiam
PS Strona powstała w 2 tygodnie? Może zaproponujcie coś takiego dla Sztumu to Tabor moż wymieni się za magistrat? e |
_________________ Poszukuję informacji o dawnym powiecie Morąg |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 20:33
|
|
|
Anrep napisał/a: | Strona powstała w 2 tygodnie |
Propozyccja stworzenia takiego projektu 28 marca
Anrep napisał/a: | Kolei jeszcze mało, ale kartka z parowozem i zamkiem jest super (tylko nie wiem czy to na pewno wąski tor, bo lokomotywa przypomina mi normalnotorowy pruski tendrzak T3) |
Czekam na uwagi :) i opinie, także na wytykanie błędów, nie wątpię iż jest ich może nawet całkiem sporo, temat kolei dosyć ciężki jeśli chodzi o Malbork |
|
|
|
 |
Anrep

|
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 20:43
|
|
|
Nie mylą się tylko ci co nic nie robią, więc do dzieła.
Pozdrawiam i życzę powodzenia. |
_________________ Poszukuję informacji o dawnym powiecie Morąg |
Ostatnio zmieniony przez Anrep Wto 15 Kwi, 2008 20:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
rychu40

|
Wysłany: Sro 16 Kwi, 2008 13:01
|
|
|
Nowa i stara. Na razie początki i dużo pracy przed twórcami. Wiele ledwie zaczętych tematów. Zespół liczny więc pewnie strona się rozwinie. Graficznie trochę przypomina Danzig sabaotha. |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 16 Kwi, 2008 14:56
|
|
|
Cytat: | Graficznie trochę przypomina Danzig sabaotha. |
Układ ramek i założenia wzorowane na Danzig-Online - uznałem, że to rozwiązanie jest bardzo przemyślane i udane.
Oczywiście czekam na opinie i pomysły |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 16 Kwi, 2008 15:21
|
|
|
przydałoby się link wstecz aby można było wrócić ze strony z kartkami do spisu tematów |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |