|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Most knybawski |
Autor |
Wiadomość |
Item
Item

|
Wysłany: Sob 03 Kwi, 2021 19:07 Most knybawski
|
|
|
Nigdzie mi nie pasowało zadanie pytania, więc umieszczam tutaj - można zawsze przenieść. Głowię się jak (zgodnie z przepisami) wjechać na teren zalewowy pod mostem knybawskim? Wiem, że jest co najmniej jedna droga ale stoi na niej znak zakazu wjazdu (droga z Kończewic przez wał). Widuję tam (i przy moście kolejowym na Wiśle) wędkarzy, którzy niemal nad samą wodę wjeżdżają. I jak tam wjechać? Może ktoś wie albo też sam tam wędkuje.... Czy to aż w Lisewie trzeba przejechać przez wał? |
_________________ Im dalej znajduję się od tłumu, tym większy staje się mój świat - Gao Ertai |
|
|
|
 |
StormChaser
Administrator Łowca...

|
Wysłany: Wto 06 Kwi, 2021 20:39
|
|
|
Wiesz znak sobie, naród sobie... |
_________________ "Cmentarze można zburzyć, pamięci zniszczyć nie sposób”
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |