|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Malborskie place budowy |
Autor |
Wiadomość |
Item
Item

|
Wysłany: Sro 08 Sie, 2018 12:54
|
|
|
Budowa kolektora deszczowego ze zbiornikiem retencyjnym i wylotem do rzeki. Lokalizacja - u wylotu ul. Góralskiej na niegdyś łąki, teraz pola i ścieżkę rowerowo-pieszą nad Nogatem. Pozostaje mieć nadzieję, że nie będzie tam żadnych ścieków podłączonych. Chyba, że cała inwestycja jest realizowana tylko po to, żeby śmierdzące ścieki nie płynęły do centrum miasta i nie zanieczyszczały Młynówki, tylko od razu na skróty płynęły do Nogatu. Zawsze zdążą się rozcieńczyć nim dopłyną w okolice turystyczne.
budowa.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 2648 raz(y) 90,74 KB |
57.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 2648 raz(y) 81,55 KB |
|
_________________ Im dalej znajduję się od tłumu, tym większy staje się mój świat - Gao Ertai |
Ostatnio zmieniony przez Item Sro 08 Sie, 2018 12:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Larina

Pomogła: 4 razy
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2018 21:14
|
|
|
A co się dzieje na Południu między blokiem Kotarbińskiego 2 a Michałowskiego 5? Teren został ogrodzony. Czyżby nowy blok? |
_________________ "Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały świat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" Paulo Coelho |
|
|
|
 |
Larina

Pomogła: 4 razy
|
Wysłany: Pon 17 Wrz, 2018 21:51
|
|
|
A już sama sobie odpowiedzialam http://www.domex.malbork....wendowa-polana/ |
_________________ "Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały świat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć" Paulo Coelho |
|
|
|
 |
Item
Item

|
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2018 09:44
|
|
|
Ruszyła modernizacja (chyba całej) ul. Słowackiego.
2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 2391 raz(y) 117,7 KB |
|
_________________ Im dalej znajduję się od tłumu, tym większy staje się mój świat - Gao Ertai |
|
|
|
 |
Item
Item

|
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2018 09:50
|
|
|
I budowa na terenie pomiędzy ul. Słowackiego i 500-lecia. Dom zabytkowy, całkowicie zrujnowany, stoi poza ogrodzeniem. Nie znalazłem tablicy informacyjnej budowy (tej żółtej).
4.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 2385 raz(y) 148,92 KB |
3.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 2385 raz(y) 147,58 KB |
|
|
|
|
 |
Bartosz
Mistrz

|
Wysłany: Wto 18 Wrz, 2018 20:24
|
|
|
Larina napisał/a: | A co się dzieje na Południu między blokiem Kotarbińskiego 2 a Michałowskiego 5? Teren został ogrodzony. Czyżby nowy blok? |
Będę miał "piękny" widok na ślepą ścianę ale plus taki że budynek który wybudują będzie piętro niższy od mojego. A plus prawdziwy że może doczekam się oświetlenia, bo ciemno w nocy że masakra.
Item napisał/a: | I budowa na terenie pomiędzy ul. Słowackiego i 500-lecia. Dom zabytkowy, całkowicie zrujnowany, stoi poza ogrodzeniem. Nie znalazłem tablicy informacyjnej budowy (tej żółtej). |
Zaplecze przebudowy ulicy Słowackiego |
_________________ www.sklejmy.com
Zapraszam na mojego photobloga:
www.flickr.com/photos/bartoszmalbork/ |
|
|
|
 |
Item
Item

|
Wysłany: Pią 12 Paź, 2018 18:46
|
|
|
Rozpoczęta budowa na ul. Targowej. Nie mam jeszcze fotki. Adres stronki inwestora z wizualizacją i danymi:
https://www.ipbilawa.com....k_e1_ul_targowa |
|
|
|
 |
Bartosz
Mistrz

|
Wysłany: Nie 14 Paź, 2018 19:00
|
|
|
Jagiellońska Park
IMG_4993i.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 2224 raz(y) 82,1 KB |
IMG_4997i.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 2224 raz(y) 91,08 KB |
IMG_5002i.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 2224 raz(y) 96,79 KB |
IMG_5000i.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 2224 raz(y) 98,65 KB |
|
|
|
|
 |
Bartosz
Mistrz

|
Wysłany: Nie 14 Paź, 2018 19:00
|
|
|
Słowackiego oraz inwestycja firmy DOMEX, osiedle Lawendowe.
IMG_5042i.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 2220 raz(y) 95,15 KB |
IMG_5047i.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 2220 raz(y) 97,12 KB |
IMG_4995i.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 2221 raz(y) 93,42 KB |
IMG_5006i.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 2221 raz(y) 98,46 KB |
IMG_5007i.JPG
|
 |
Plik ściągnięto 2221 raz(y) 97,69 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez Bartosz Nie 14 Paź, 2018 19:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Item
Item

|
Wysłany: Pon 29 Paź, 2018 20:02
|
|
|
Parking na ul. Sierakowskich. Drzewa są już tylko wspomnieniem.
2.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 1977 raz(y) 130,07 KB |
1.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 1977 raz(y) 80,21 KB |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |