|
Marienburg.pl
Nasze Miasto, Nasza Pasja...
|
Ogłoszenie |
Ta witryna korzysta z plików cookie. Możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w naszej Polityce dotyczącej "cookies"
Chronimy Twoją prywatność Więcej informacji na ten temat znajdziesz w temacie o RODO |
Łuny nad jeziorami. Agonia Prus Wschodnich |
Autor |
Wiadomość |
Siostra Irena
Administrator

Pomogła: 14 razy
|
Wysłany: Czw 22 Gru, 2011 21:46 Łuny nad jeziorami. Agonia Prus Wschodnich
|
|
|
Łuny nad jeziorami. Agonia Prus Wschodnich
Leszek Adamczewski
Recenzja
luny-nad-jeziorami_0_b.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 6565 raz(y) 120,94 KB |
|
_________________ Surge Polonia |
|
|
|
 |
Kuglow

|
Wysłany: Pią 23 Gru, 2011 02:02
|
|
|
Polecam !!! Mam i przeczytałem. Mnie osobiście powaliła na łopatki opisami wydarzeń jakie się działy po wkroczeniu armii czerwonej do Prus Wschodnich. Czyta się jednym tchem , więc warto zapoznać się z tą pozycją. |
_________________ "Tylko dzięki zaiste niepojętej, a tak wielkiej i niezbadanej litości boskiej, ludzie w tym kraju nie na czworakach chodzą, a na dwóch nogach, udając człowieka."
Józef Piłsudski |
|
|
|
 |
fritzek
Frysia z Warzywodu

Pomogła: 3 razy
|
Wysłany: Sob 24 Gru, 2011 03:42
|
|
|
Kuglow napisał/a: | Polecam !!! Mam i przeczytałem. Mnie osobiście powaliła na łopatki opisami wydarzeń jakie się działy po wkroczeniu armii czerwonej do Prus Wschodnich. Czyta się jednym tchem , więc warto zapoznać się z tą pozycją. |
No to pożyczasz, bo nie czytałam jeszcze |
_________________ www.wolneforumgdansk.pl
Frysia - poszukiwacz bursztynowej komnaty
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |